+31 (0)6 10248269

Ontbijtservice

Ontspannen genieten van je verblijf op de camping? Laat ons een heerlijk ontbijt verzorgen. De Vakantiesuper Rockanje biedt een standaard ontbijt, een ontbijt plus en een ontbijt voor kinderen aan.

Klassiek ontbijt

Iedereen begint de dag graag goed met lekkere en verse producten. Wij hebben met zorg een heerlijk ontbijt voor u samengesteld, dat u kunt bestellen en bij u laten thuisbezorgen. Het ontbijt bevat allerlei heerlijke verse producten. Het is echt een uitkomst wanneer u iets te vieren heeft of uzelf eens lekker wilt verwennen!
€22,95 per persoon

Moederdag Deluxe

Met het Moederdagontbijt Deluxe van Vakantiesuper Rockanje begint de moederdag uitstekend. Het speciale moederdagontbijt Deluxe is eenvoudig online te bestellen en bestaat uit de volgende verse producten:

€26,95 per persoon

Kinderontbijt

Speciaal voor de kleine eter in het gezelschap: het kinderontbijt. Speciaal samengesteld voor jongste onder ons. Heeft u een feest waarbij u de aanwezige kinderen een ontbijt gunt dat ze écht lekker vinden? Met het kinderontbijt bent u er zeker van dat de kinderen ook heerlijk mee genieten. Geschikt voor kinderen van ca. 5 tot 15 jaar.
€9,95 per persoon
Bakkerij