+31 (0)6 10248269

Wie zijn wij

Vakantiesuper Rockanje is een supermarkt waar je goed terecht kan als je op vakantie bent. Wij proberen zoveel mogelijk producten aan te bieden zodat het op je vakantie altijd mogelijk is om een plek te hebben waar je terecht kunt voor je boodschappen. Voor veel mensen is dit erg belangrijk om voor te zorgen.

Wie zijn Vakantiesuper Rockanje?

Wij proberen er altijd voor te zorgen dat ons assortiment zo uitgebreid mogelijk is. Hierdoor is het mogelijk om al je boodschappen bij ons te halen. Naast dat je al je boodschappen bij ons kan halen, is het mogelijk om gebruik te maken van een aantal andere dingen die wij aanbieden.

De boodschappen

Wij hebben een ruim assortiment aan boodschappen aan te bieden. Er zijn een aantal afdelingen bij ons te vinden. Zo is het mogelijk om een grote kruideniersafdeling, een groenteafdeling, een vleesafdeling, een drogistafdeling en een zuivelafdeling. Op die manier is het mogelijk om voor al je boodschappen bij ons terecht te kunnen. Als je meer wilt weten over het assortiment is het mogelijk om bij de boodschappen te kijken of in onze winkel te kijken.

Onze ontbijtservice

Om een zo goed mogelijke service te bieden aan onze klanten, hebben wij ook een aantal extra’s waar wij voor kunnen zorgen. Zo bieden wij een ontbijtservice aan. Bij deze service zorgen wij ervoor dat het mogelijk is om elke ochtend een heerlijk vers ontbijt te krijgen. Voor veel mensen is dit erg belangrijk om voor te zorgen. Hierbij krijg je verschillende verse broodjes en vers drinken.

Een BBQ huren

Ook is het mogelijk om bij ons een BBQ te huren. Door een BBQ te huren is het mogelijk om op vakantie ook een BBQ te houden. Zo is het mogelijk om bij ons langs te komen om een registratieformulier in te vullen. Als je dit gedaan hebt, is het direct al mogelijk om de BBQ mee te nemen.
Als je deze meegenomen hebt, is het direct mogelijk om aanmaakblokjes, kolen en vlees mee te nemen. Op die manier heb je voldoende dingen om de BBQ mee aan te doen. Ook kun je direct het vlees erop gooien. Voor veel mensen kan dit erg lekker zijn.

Spullen voor op de camping

Bij Vakantiesuper Rockanje is het ook mogelijk om verschillende spullen voor op de camping te halen. Om je verblijf op de camping prettig te maken, is het mogelijk om campingspullen en speelgoed te halen om gebruik van te maken..
Bakkerij